Informatiepagina’s

Bekijk onze dienst Performance »
Bekijk onze dienst Vitaliteit »

Fitness

Het fitnesscentrum van Athletic Health is de ideale plek om te werken aan je gezondheid. Je kunt er namelijk onbeperkt sporten onder begeleiding van deskundige instructeurs en therapeuten. Het is een rustige en gezellige plek om te fitnessen. Bovendien is het centrum ingericht met de meest moderne en functionele apparatuur.

Fysiotherapie

Athletic Health werkt samen met GoFysio. Bij hen kun je terecht voor sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en nog veel meer kun je bij de (sport)fysiotherapeuten. De specialistische therepeuten hebben ervaring in sport en zelfs topsport. Ben je lid van Athletic Health? Dan kun je al binnen 24 uur terecht.

Sporten met begeleiding

Bij Athletic Health bieden we persoonlijke begeleiding en leveren we maatwerk. Wanneer je sport onder begeleiding staan persoonlijke benadering, gerichte training, coaching en motivatie centraal. Tevens hebben we moderne testmethodes waarmee we resultaten inzichtelijk maken.

Analyses

Een nauwkeurige analyse is de basis voor succes. Daarom is het bij ons mogelijk om jezelf te testen en analyseren. Onze trainers, therapeuten en bewegingswetenschappers zijn zeer deskundig. Zeker vanuit de invalshoeken gezondheid en preventie. Maar ook bij blessures, prestatie, efficiëntie en aerodynamica.

To perform better

Doe jij ook mee? Ga samen met ons de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in.