12 weken fit programma

Binnen 12 weken fitter in je lijf

Onder intensieve begeleiding gaan wij met jou aan de slag om je maximale doelen te behalen.
Wil je graag fit en sterk worden? Of staat gewichtsverlies bij jou op de voorgrond? Welk doel je ook hebt, met het 12 weken Fit in je Lijf circuittraining programma gaan we samen met jou aan de slag.

“12 weken Fit in je Lijf” is de eerste stap naar een gezonder leven en een fitter lichaam

Je gaat 12 weken, maximaal 3 keer per week meedoen aan een circuittraining. Kun je een keer niet? Train dan gewoon zelf in onze gym, wanneer het jou uitkomt. Bij de intake en outtake worden metingen gedaan om je voortgang te bepalen. Er worden twee clinics georganiseerd, over voeding, training, motivatie en energie. Na deze 12 weken ben je in staat beter voor jezelf te zorgen.

Je gaat aan het werk met een compleet programma waarin circuittraining, voeding en gedrag een belangrijke rol spelen. Je krijgt dus een complete work-out voor het hele lichaam, maar een afgestemde voeding en voldoende herstel zijn daarbij essentieel. Ook leren we je hoe je gemotiveerd blijft en voldoende energie behoudt voor het programma, maar ook voor daarna!

Tijdens de intake worden jouw persoonlijke doelstellingen besproken, waar wil jij je de komende 3 maanden op richten? Daarnaast worden verschillende tests gedaan om je beginniveau in kaart te brengen. Ook kunnen we hiermee je resultaten objectief in kaart brengen zodat je kunt zien wat je werkelijk hebt bereikt.

Bij de circuittraining zet jouw trainer verschillende oefeningen uit, deze oefeningen zijn gevarieerd, leuk om te doen, uitdagend en gericht om je doelen te behalen. Tijdens het programma worden de oefeningen steeds uitgebreid. Een uur lang sport je in een kleine groep met uitdagende en motiverende oefeningen. Je kunt hierbij denken aan een squat, een dead-lift, maar ook een conditie of buikspier oefeningen horen hierbij. Je kunt 3 keer per week aan de circuittraining deelnemen!

Of je nu krachtiger wilt worden of juist wilt afvallen, in beide gevallen is gerichte voeding essentieel. Daarom zullen we goed naar je voeding kijken en je hierin adviseren. Je start met het bijhouden van je huidige voedingspatroon. Dit doe je met onze speciale app. Dit is best intensief maar ook uiterst belangrijk. Op basis van je profiel (geslacht, gewicht, activiteitenpatroon, doelstellingen) bepalen we welke hoeveelheid en verhouding van macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten) voor jou het beste is.

Hierbij wordt er voor de deelnemers ook een speciale clinic georganiseerd waarbij voeding centraal staat.

Het kan best lastig zijn om jezelf te motiveren! Zeker als je meer dan 6 weken bezig bent kan het voorkomen dat je minder gemotiveerd raakt. Onze trainers leren je om hier goed mee om te gaan, dit doen ze tijdens de trainingen maar er wordt ook een speciale clinic georganiseerd.

Tijdens deze clinic, speciaal voor deelnemers wordt ook ingegaan op je energieniveau. Wanneer je hard traint en dus veel van je lichaam vraagt is het belangrijk te zorgen dat je hiervan goed herstelt.

Blijf ook na het programma Fit!

In 12 weken kun je veel resultaat behalen, maar misschien wil je meer dan dat. Ook is het belangrijk dat je na deze 12 weken in beweging blijft. Bekijk de mogelijkheden eens bij circuittraining!

Blijf blessurevrij!

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan blessurepreventie. We adviseren daarom ook stellig om onze techniektrainingen te volgen. Iedereen van het “12 weken Fit in je Lijf” programma mag hier gratis aan deelnemen. Deze techniektraining wordt twee keer per week georganiseerd. Je mag zo vaak aan deze techniektraining deel nemen als je wilt.

De Techniektraining is een training in wat kleinere groepen, je gaat met een instructeur alle oefeningen doornemen die je ook tijdens de circuittraining tegen kan komen. De eerste helft van iedere training bestaat uit instructie en techniek, de tweede helft van iedere training ga je met de oefeningen die je hebt gehad een circuittraining afwerken. De ideale manier om blessurevrij deel te nemen!

kracht training bij athletic health
v squat leren

Rooster en Tijden

Onder rooster kun je zien wanneer de circuittrainingen worden gegeven. Met een abonnement kun je je op alle mogelijke tijden inschrijven. Let wel op, we hanteren een maximaal aantal deelnemers om de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. Schrijf je dus tijdig in.

Kijk ook eens bij

Premium Fitness

Premium Fitness is sporten onder begeleiding, en dat voor de prijs van een regulier fitness abonnement.

ZwangerFit

Een betere fitheid vóór de bevalling zorgt voor een sneller herstel ná de bevalling.

Locatie 12 weken fit programma

Voor het 12 weken fit programma kun je terecht bij de volgende locatie:

De kosten van Fit in je lijf bij Athletic Health

Voor onze dienst ‘fit in je lijf’ kies je voor de volgende mogelijkheden:

12 weken fit in je lijf

85 per maand
  • Inclusief alle opties van het programma
  • 3 keer per week Circuittraining
  • Deelname Clinics over voeding, motivatie & energie
  • Metingen inbegrepen
  • Voedingsadvies met voedingsdagboek
  • Unieke omgeving voor sport, training en revalidatie
  • Stopt automatisch na 3 maanden
  • Gratis intake + bidon + handdoek

Meest gekozen optie

Schrijf je nu in!

Ontwikkel jezelf nu met de hulp van Athletic Health.