Groepslessen

Ook voor groepslessen kun je bij Athletic Health terecht.

Trainen in een groep heeft voordelen. Je motiveert elkaar, het is gezellig, je leert nieuwe mensen kennen. Daarnaast krijg je altijd uitstekende begeleiding.

Onze lessen zijn specifiek opgezet, voor het stimuleren en ontwikkelen van een betere balans in je lijf. Alleen bij de juiste balans haal je het maximale uit je lichaam. De workouts zijn divers, zo hebben we lessen die gericht zijn op kracht en conditie, maar ook lessen gericht op ontspanning en herstel.

Als je kiest voor het premium plus abonnement, dan kun je naast onbeperkt fitnessen ook onbeperkt deelnemen aan alle lessen. Wanneer je alleen groepslessen wilt, kies dan voor het aparte groepslessen abonnement of een strippenkaart.

Alles over groepslessen:

Je kunt er voor kiezen om alleen deel te nemen aan de groepslessen

Bij Athletic Health kun je kiezen voor het “groepsles abonnement”. Je kunt dan onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen.

Naast groepslessen kun je ook Fitnessen onder begeleiding

Wil je naast sporten in een groep ook onder begeleiding fitnessen? Kies dan voor het Premium Plus abonnement!

Unieke omgeving voor Sport en Revalidatie

Of het nu gaat om krachttraining, afvallen of gewoon fitter willen worden. Het fitness centrum van Athletic Health is ideaal ingericht om op een optimale manier aan je gezondheid te werken. Daarnaast kun je je voortgang regelmatig laten evalueren bij een van onze trainers of therapeuten.

Trainers en Therapeuten werken samen

Wanneer je een blessure hebt kun je dit bespreken met je trainer. Hij/zij zal in overleg met een van de (sport) fysiotherapeuten van GoFysio een programma op maat maken afgestemd op jouw beperking of revalidatie. Dat is ook een van de grote voordelen van Athletic Health.

Boek nu gratis en vrijblijvend een proefles

Wil je gewoon een keer meetrainen, neem contact op via de onderstaande button en vraag een gratis proefles aan. Je zit nergens aan vast.

Wil je direct inschrijven, kies hieronder een van de opties.

Groepsles abonnement

Kies je voor alleen groepslessen? Meld je dan aan via een van de onderstaande buttons.

Groepslessen en Fitness onder begeleiding

Wil je ook Fitnessen onder begeleiding? Ga dan naar de pagina Premium Plus en schrijf je daar in.

Past een groepsles bij jou?

Wij bieden de volgende mogelijkheid:

GROEPSLESSEN

Circuittraining

Onder intensieve begeleiding gaan wij met jou aan de slag om je maximale doelen te behalen. Wil je graag fit en sterk worden? Of staat gewichtsverlies bij jou op de voorgrond? Welk doel je ook hebt, met het 12 weken Fit in je Lijf circuittraining programma gaan we samen met jou aan de slag.

GROEPSLESSEN

Senioren

Senioren Fitness is een uniek trainingsprogramma met enorm veel variatie. Het richt zich spierkracht, lenigheid, coördinatie en conditie. Het maakt je sterker, weerbaarder en vitaler. Dat is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Met seniorenfitness zul je je snel sterker en fitter voelen.

Groepslessen voor kinderen

Bekijk ook onze groepslessen voor kinderen:

GROEPSLESSEN

Kids Fit Fun

Het programma Kids Fit Fun is een leuk, gevarieerd beweeg programma voor kinderen met overgewicht en kinderen die meer zouden moeten bewegen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het duurt 18 weken.

Foto’s

Foto’s van Groepslessen

Senioren Fitness
Kids Fit Fun hordelopen buiten
Fitness voor ouderen seniorrenfitness