Groepslessen

Ook voor groepslessen kun je bij Athletic Health terecht.

Trainen in een groep heeft voordelen. Je motiveert elkaar, het is gezellig, je leert nieuwe mensen kennen. Daarnaast krijg je altijd uitstekende begeleiding.

Onze lessen zijn specifiek opgezet, voor het stimuleren en ontwikkelen van een betere balans in je lijf. Alleen bij de juiste balans haal je het maximale uit je lichaam. De workouts zijn divers, zo hebben we lessen die gericht zijn op kracht en conditie, maar ook lessen gericht op ontspanning en herstel.

Als je kiest voor het premium plus abonnement, dan kun je naast onbeperkt fitnessen ook onbeperkt deelnemen aan alle lessen. Wanneer je alleen groepslessen wilt, kies dan voor het aparte groepslessen abonnement of een strippenkaart.

Waarom groepslessen van Athletic Health

De lessen bij Athletic Health zijn uniek. Je wordt tijdens de les begeleidt door een goed opgeleide instructeur. Er wordt opgelet of je de oefeningen goed uitvoert en je wordt maximaal gemotiveerd. De lessen hebben een bewuste opbouw, zo zijn de HIT trainingen voor maximale conditie en kracht, de Circuit trainingen voor kracht en conditie en de yoga lessen voor maximale ontspanning. Wanneer je alle lessen volgt haal je het maximale uit je lijf, voorkom je blessures en bouw je naast een topconditie ook aan een ontspannen lichaam en geest.

Gratis proefles/intake gesprek aanvragen

Alles over groepslessen:

Je kunt er voor kiezen om alleen deel te nemen aan de groepslessen

Bij Athletic Health kun je kiezen voor het “groepsles abonnement”. Je kunt dan onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen.

Naast groepslessen kun je ook Fitnessen onder begeleiding

Wil je naast sporten in een groep ook onder begeleiding fitnessen? Kies dan voor het Premium Plus abonnement!

Unieke omgeving voor Sport en Revalidatie

Of het nu gaat om krachttraining, afvallen of gewoon fitter willen worden. Het fitness centrum van Athletic Health is ideaal ingericht om op een optimale manier aan je gezondheid te werken. Daarnaast kun je je voortgang regelmatig laten evalueren bij een van onze trainers of therapeuten.

Trainers en Therapeuten werken samen

Wanneer je een blessure hebt kun je dit bespreken met je trainer. Hij/zij zal in overleg met een van de (sport) fysiotherapeuten van GoFysio een programma op maat maken afgestemd op jouw beperking of revalidatie. Dat is ook een van de grote voordelen van Athletic Health.

Boek nu gratis en vrijblijvend een proefles

Wil je gewoon een keer meetrainen, neem contact op via de onderstaande button en vraag een gratis proefles aan. Je zit nergens aan vast.

Wil je direct inschrijven, kies hieronder een van de opties.

Groepsles abonnement

Kies je voor alleen groepslessen? Meld je dan aan via een van de onderstaande buttons.

Groepslessen en Fitness onder begeleiding

Wil je ook Fitnessen onder begeleiding? Ga dan naar de pagina Premium Plus en schrijf je daar in.

Welk groepslessen passen bij jou?

Je hebt hierbij onder andere de keuze uit onderstaande mogelijkheden:

GROEPSLESSEN

Yoga

Het beoefenen van yoga heeft een positieve invloed op zowel de mentale als fysieke gezondheid.

De Yogalessen van Athletic Health zijn gericht op ademhalingsoefeningen en poses die je lichaam helpen ontspannen en stress te verminderen.

yoga
GROEPSLESSEN

BBB

De BBB lessen zijn gericht op Buik, Billen & Benen. Deze lessen zijn ideaal als extra aanvulling op de overige groepstrainingen of fitness programma’s.

Onder begeleiding doe je heel specifieke oefeningen gericht op kracht en verbranding van het Buik, Billen & Benen gebied.

BBB
GROEPSLESSEN

HIT

High Intensity Trainingen zijn intensive trainingen waarbij je tot het uiterste gaat. Maximale hartslag, verzuring, en het verleggen van fysieke en mentale grenzen.

Deze training is gericht op spieropbouw en conditie.

HIT
GROEPSLESSEN

Circuit training

Tijdens deze training doe je kracht oefeningen, gericht op alle spiergroepen. Je maakt hierbij gebruik van allerlei verschillende materialen, zoals aquabags, kettlebelts, dumbells en meer.

Een zeer afwisselende training voor een allround trainingseffect.

circuit training

Groepslessen voor kinderen

Bekijk ook onze groepslessen voor kinderen:

GROEPSLESSEN

Kickboksen voor Kinderen

Kickboksen voor Kinderen in Nieuwegein is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport en om kinderen in Nieuwegein op een leuke en gezellige manier te helpen om fitter te worden. Hierdoor hebben wij in Nieuwegein de leukste kickbokstrainingen voor kinderen opgezet.

Kickboksen voor Kinderen
GROEPSLESSEN

Kids Fit Fun

Het programma Kids Fit Fun is een leuk, gevarieerd beweeg programma voor kinderen met overgewicht en kinderen die meer zouden moeten bewegen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het duurt 18 weken.

Kids Fit Fun

Foto’s

Foto’s van Groepslessen

Premium Plus Athletic Health
Groepslessen Athletic Health
Premium Plus circuittraining