Health and Vitality

Met de programma’s van Health and Vitality wordt je fitter. Volg ons speciale en succesvolle afvalprogramma als je effectief en verantwoord gewicht wil verliezen. Ben je (chronisch) vermoeid dan kun je ons Energy Control programma volgen. Bij stress of burn-out klachten bieden we speciale adem- en ontspanningstherapie.

Met de programma’s van Athletic Health Vitality krijg je meer Energie, het helpt je beter in je lijf te komen en je fitter te voelen.

Door een combinatie van voeding, beweging, ademhaling & ontspanning zul je versteld staan hoe je lichaam kan veranderen. Bij de Health and Vitality programma’s wordt je intensief begeleidt bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Via een uitgebreide intake waarin verschillende metingen worden gedaan brengen we alles goed in kaart. De uitkomsten van de metingen en je persoonlijke doelen vormen de basis van jouw persoonlijke plan.

Samen met jouw persoonlijke trainer of therapeut stel je nauwkeurige, ambitieuze maar ook realistische doelen. Hierna gaat de trainer/therapeut met jou aan de slag.

Welk programma past bij jou?

Bij de Health & Vitality programma’s wordt je begeleidt op de volgende gebieden: Stress en Burn-out, Voeding, Overgewicht, Chronische Vermoeidheid en Ademhaling. Afhankelijk van jouw doelstellingen, kun je hieronder een keuze maken.

Twijfel je tussen verschillende programma’s? vraag dan een gratis intake gesprek aan. Onze therapeuten helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Ademtherapie

Een juiste ademhaling is voor iedereen anders. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een verstoorde ademhaling. Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan de ademhaling worden hersteld. Deze training is zeer effectief bij vermoeidheid.

Energy Control Therapie

Energy Control Therapie is een wetenschappelijk onderbouwd programma voor mensen met (chronische) vermoeidheidsklachten. De therapie richt zich op het in balans brengen van het herstelsysteem van het lichaam.

Diëtiek

Onze diëtiste bekijkt samen met jou je huidige voedingspatroon, je doelstellingen zoals bijvoorbeeld afvallen of meer energie krijgen. Ook bespreekt ze eventuele gezondheidsproblemen, en maakt dan een haalbaar en persoonlijk plan op dat past bij jou levensstijl!

Slank & Fit

Met Slank & Fit val je af en krijg je tegelijkertijd meer energie. Dit bereiken wij door gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd.

Vitality Therapie

Een afgestemd programma om fitter te worden! De juiste balans is belangrijk in zowel training, ontspanning en voeding!

Sportmassage

Je hoeft beslist geen topsporter te zijn om profijt te hebben van sportmassage! Sportmassage  zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten. Sportmassage als persoonlijke verzorging past bij een gezonde leefstijl.

Health Coaching

Programma voor (jong) volwassen mensen die fysiek/mentaal uit balans zijn en verschillende klachten ervaren.

Fysiotherapie

Een snelle efficiënte aanpak bij sportblessures is belangrijk als je zo snel mogelijk weer wilt sporten. Voor sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en nog veel meer kun je bij de (sport) fysiotherapeuten van GoFysio terecht.

Foto’s

Voorbeelden Health and Vitality

woman health
Woman Health Coaching
sportmassage

Reviews

Enige tijd geleden heb ik deelgenomen aan het programma Health & Vitality. Ik was vermoeid en had last van paniek en angstaanvallen.

Het programma werkt in stappen, waarbij controle van belang is. Mijn begeleider Rien van der Dussen begeleidde mij door het hele project heen. Hij steunde mij en hielp mij af van mijn paniek en angsten, mijn ademhaling had ik weer onder controle en ook viel ik zelfs af. Wat wil je nog meer.

Natasja Schepers

Na mijn burn-out was ik amper in staat om 2 uur achtereen te werken. Door sporten werd het alleen maar slechter, ik was zo moe dat ik er steeds meer tegen op ging zien. Uiteindelijk via via bij Athletic Health terecht gekomen voor intensieve begeleiding. Na een uitgebreide intake waarbij o.a. mijn ademhaling, adempatroon en hartslagvariabiliteit werd gemeten was het duidelijk. Mijn lichaam was volledig uit balans.

Daarna volgde 3 maanden lang gedoseerde maar heel gerichte trainingen die gecombineerd werden met ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Het ontspannen ging steeds beter en ook merkte ik dat mijn conditie snel beter werd. De focus lag op het op de juiste manier inspannen, dus niet te hard maar ook weer niet te zacht. Met behulp van een speciale app was dit eigenlijk heel makkelijk. Daarnaast moest ik 3 keer per dag ontspanning en ademhalingsoefeningen doen.

Het programma heeft mij structuur gegeven en helpt mij bij het stap voor stap opbouwen. Ik heb weer veel meer energie. Op dit moment werk ik alweer 4 keer 6 uur per dag en over 2 maanden hoop ik weer volledig aan het werk te zijn.

F. van de Bosch