Bekijk ons team

Bekijk ons enthousiaste team van experts, die dagelijks voor je klaarstaan om je te begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en vitaliteit:

Rien van der Dussen
Rien van der DussenTrainer/coach, Inspanningsfysioloog
Rien is trainer/coach en bewegingswetenschapper maar studeerde ook sport & manuele therapie. Hij studeerde af in 2005.
Naast zijn studie schaatste Rien marathons op het allerhoogste niveau. Na 5 jaar als A-marathon schaatser is Rien zich gaan richten op het begeleiden en coachen van atleten. Rien begeleidt hoofdzakelijk wielrenners, schaatsers en hardlopers en is gespecialiseerd in kracht & coördinatie training, inspanningsfysiologie en revalidatie van de wervelkolom.

Visie op Sport & Training:
“atleten presteren beter wanneer complexe bewegingen geoefend worden in continue veranderende en uitdagende situaties. Wanneer de atleet zich focust op de uitkomst van de beweging zullen bewegingspatronen sneller in automatische patronen veranderen.”

Jop Schoonhoven
Jop SchoonhovenSportinstructeur / Fitness Manager
Ik ben Jop Schoonhoven en heb in 2019 de opleiding sport en bewegen op het CIOS behaald. Tijdens deze opleiding ben ik me gaan specialiseren op gebied van fitness en voeding. Binnen Athletic Health geef ik Energy control therapie, Adem therapie en ben ik gespecialiseerd in kracht en coördinatietraining. Naast mijn opleiding heb ik ook een cursus sportmassage gevolgd.

Zelf heb ik veel ervaring in verschillende sporten maar mijn favoriet is toch altijd basketbal geweest, wat ik ook op hoofdklasse niveau gespeeld heb. Op dit moment ben ik fanatiek bezig met gewichtheffen.

Visie op sport en training:

Tijdens trainingen vind ik het belangrijk dat er doelgericht getraind wordt.

Plezier is daarbij ook heel belangrijk. Samen gaan we kijken hoe we het maximale uit de training kunnen halen om zo jouw doelen te bereiken. Daarnaast probeer ik zo innovatief mogelijk te zijn in de trainingen en vernieuwde manieren te zoeken om zo het gewenste resultaat te behalen.

Janet Gaal-Oorburg
Janet Gaal-OorburgTrainer/coach, Sportfysiotherapeut
Janet geeft Loop & Agility training aan veld en zaal sporters. Janet is naast trainer ook sportfysiotherapeut.

Zelf doet Janet aan voetbal, hardlopen en winter en watersporten.

Visie op Sport & Training:
“Ik vind trainen/sporten erg leuk en belangrijk, niet alleen voor je gezondheid en om je fitter te voelen, maar ook als uitlaatklep naast alle andere dagelijkse bezigheden. Het belangrijkste vind ik om het plezier over te dragen aan andere mensen, zodat zij ook met plezier gaan sporten en te laten zien dat ze vooruitgang kunnen boeken/beter kunnen worden.”

Arjan Plaatsman
Arjan PlaatsmanTrainer/coach, Fysiotherapeut
Arjan is gespecialiseerd in Olympisch gewichtheffen, daarnaast houd hij zich bezig met de ontwikkeling van talent en geeft o.a. Athletic Skills Training. Ook geeft Arjan voetbal trainingen zoals Loop & Agility Training.

Arjan heeft ervaring opgedaan bij FC Utrecht wat hem goed van pas komt bij de begeleiding van zijn cliënten. Zelf is Arjan fanatiek gewichtheffer.

Visie op Sport & Training:
“Vanuit het verbeteren van kracht en coördinatie creëer ik bij mijn sporters voorwaardenscheppende factoren zodat zij kunnen excelleren in hun sport en hun persoonlijke doelstellingen kunnen behalen.”

Lea van Rooijen
Lea van RooijenHealth Coach - Personal Trainer
Lea van Rooijen – personal trainer en health coach.

Als voormalig topsportster in volleybal en hulpverlener binnen de GGZ heb ik mij laten bijscholen tot personal trainer. Ik ben het pad ingeslagen van personal trainer en health coach zodat ik jou kan helpen om beter in je vel te komen. Bij mij staat de balans tussen mentale en fysieke gezondheid voorop. Dit in combinatie met een dosis humor! Hulpverlening en sport zijn mijn twee passies, dat maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe.

Visie op sport en training:
Voor mij is sport een middel en ‘medicijn’ om fysiek en mentaal weer in balans te komen. Hierom zet ik sport en health coaching in om jou te kunnen helpen beter in je vel te komen. Een persoonlijke aanpak met een programma op maat zijn van belang om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Daarnaast vind ik een dosis humor en plezier belangrijk, want sport mag zeker leuk en een uitlaatklep zijn.

Je zal verbaasd staan over hoeveel sport en coaching je over jezelf kan leren!
Ik gun het jou om beter in je vel te komen en voor je gezondheid te kiezen. Jij staat op 1!

Opleidingen:
– HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
– Fitnesstrainer (NL Actief)

Groetjes Lea

Josine Theulen
Josine TheulenZwanger & Fit trainer / Personal Trainer
Josine heeft de sportopleiding afgerond en is daarna bij Athletic Health aan de slag gegaan. Ze geeft verschillende trainingen in de fitness ruimte maar is gespecialiseerd in het begeleiden van Zwangere vrouwen. Ook geeft zij verschillende groepslessen en Personal Trainingen.

Visie op Sport & Training:
“Zowel op het fysieke als mentale vlak is een mens zoveel meer in staat dan dat er vaak gedacht wordt. Samen wil ik graag de grens opzoeken op een leuke en uitdagende manier.”

Marieke van Leerdam
Marieke van LeerdamAssistent inspanningsfysioloog Sportmasseuse
Marieke is werkzaam in verschillende delen van de praktijk, ze is huisfotograaf, en werkt ook mee op de werkvloer door haar kennis als VIG, zorgmanager en ergo coach. Bij Athletic Health neemt ze inspanningstesten af, zoals de wingate of maximaal testen met ergo-spirometrie (ademgasanalyse) en FTP testen. Daarnaast is ze sportmasseur!

Visie:
Na jaren met veel plezier op een revalidatie & palliatieve afdeling gewerkt te hebben, kon ik mijn passie voor sport & de zorg combineren in mijn huidige functie als assistent inspanningsfysioloog en sportmasseur. Het afnemen en begeleiden van de inspanningstesten, is een belangrijke en leuke taak! Hoeveel vermogen kan iemand leveren tijdens een inspanningstest? Of waar staat een sporter qua niveau en conditie?

Zelf ben ik actief met wielrennen, mountainbiken en krachttraining in de winterperiode. Als fanatiek sporter weet ik hoe belangrijk balans is in sport en ontspanning. Athletic Health heeft alles onder één dak om dit perfect te begeleiden, op alle niveaus.

Manon Broekhuijse
Manon BroekhuijseTrainer/coach, Voedingsdeskundige, Sportmasseuse
Manon heeft in 2019 de opleiding Sport en beweging afgerond. Tijdens deze opleiding heeft ze haar diploma’s behaald voor Fitness trainer A en Gewichtsconsulent. Daarnaast heeft ze de cursus Sportmassage gevolgd.
Zelf doet Manon aan hockey en speelt zij als aanvaller in Jong dames 2 bij Fletiomare in Vleuten-De Meern. Ze heeft als Sportmasseuse onder andere ervaring opgedaan bij sportclubs. Zo heeft ze in 2019 als sportmasseuze gewerkt bij Kampong Heren en Dames 1.

Visie op sport & training:
Tijdens het trainen vind ik het belangrijk om samen het maximale uit de training te halen voor een zo goed mogelijk resultaat. Ik probeer altijd het maximale rendement uit trainingen te halen voor de klant waardoor we samen de doelstellingen zo goed en effectief mogelijk behalen. Daarnaast is mijn doel om leuke en afwisselende trainingen te geven en mensen plezier te geven tijdens het sporten.

Ok de Kiefte
Ok de Kiefte Sportverzorger & Personal trainer
Mijn naam is Ok de Kiefte, bij GoFysio werk ik als Sportverzorger bij vv Lekvogels en bij Athletic Health als fitnessinstructeur op locatie Nieuwegein. Daarnaast geef ik personal training.
Met een brede sportachtergrond in voetbal, snowboarden, wedstrijdzwemmen, atletiek & fitness kan ik me vaak goed inleven in sporters en mensen met blessures. Momenteel focus ik zelf op fitness en beoefen dit dan ook vrijwel elke dag met veel passie.
Dit jaar begin ik aan de opleiding Fysiotherapie op de Hoge school Utrecht waar ik enorm naar uit kijk.
Nick van der Heiden
Nick van der HeidenFitnessinstructeur
Ik ben Nick van der Heiden, ik ben 19 jaar oud woonachtig in Vreeswijk.

Ik werk bij Athletic Health als fitness-instructeur, ik vind het leuk om mensen te begeleiden bij hun fitness journey en hierbij de beste versie van hunzelf naar boven te brengen.
Na het behalen van mijn Fitnesstrainer A diploma, ben ik op dit moment bezig met het afronden van mijn opleiding Sport Bewegen & Gezondheid.
Zelf ben ik altijd sportief geweest, voornamelijk met voetbal. Inmiddels ligt mijn passie bij krachttraining en ben ik meerdere dagen per week in de sportschool te vinden.

Evaresto van La Para
Evaresto van La ParaBoksinstructeur & Jeugdcoach
Mijn naam is Evaresto van la Parra. Ik ben een vrolijke jongen die er elke dag weer iets moois van probeert te maken. Ik heb vroeger op divisie niveau gevoetbald en daarnaast heb ik een bekende achtergrond met boksen. In mijn vrije tijd doe ik deze dingen graag. Daarnaast onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en familie.

Mijn werkervaring komt vanuit de jeugdzorg, waar ik al ruim 3 jaar als ambulant jeugdcoach werkzaam ben. Boksen gebruik ik als middel om jongeren te laten spreken, emoties te reguleren en voor zichzelf op te laten komen. Ik heb een MBO diploma Social Work, daarnaast heb ik mijn propedeuse op het HBO behaald. Ook heb ik veel boks coaching cursussen gevolgd, waardoor ik verschillende werkvormen kan gebruiken tijdens mijn werk.

Mijn motto is: Fysiek slopen is geestelijk open. Sporten is daarom ook het middel op mentaal en fysiek weer in balans te komen. Bij Athletic Health zal ik daarom beschikbaar zijn als jongerencoach/begeleider en kickbokstrainer. Ik geloof dat er in iedereen goud zit en dat iedereen de kracht bezit om dit eruit te halen.

Martijn Ceelen
Martijn CeelenFysiotherapeut io & Bikefitter
Mijn naam is Martijn Ceelen, sinds november 2022 werkzaam bij GoFysio en Athletic Health. Ik zit in de afronding van mijn bachelor fysiotherapie opleiding op Thim van der Laan. In het verleden heb ik zelf een voorste kruisband reconstructie gehad. Op dat moment is mijn passie voor het vak ontstaan. Ook bikefittings zijn een onderdeel van mijn werkzaamheden. Met veel passie en kundigheid, stel ik de mountainbike of wielrenfiets nauwkeurig af. Zelf ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met mountainbiken, snowboarden en fitness. Naast dat mijn interesse voornamelijk ligt in de onderste extremiteit, ga ik graag de uitdaging aan om met u de samen opgestelde doelen te realiseren.

Melvyn Mulder
Melvyn Mulder Fitness instructeur & Fysiotherapeut io
Mijn naam Melvyn Mulder, in 2022 ben ik begonnen bij Athletic Health als fysiotherapeut i.o. en personal trainer.
Naast de groepslessen en personal training, ben ik ook werkzaam bij S.V Geinoord in Nieuwegein, als sportverzorger.
Momenteel ben ik fysiotherapeut in opleiding en verwacht in 2024 afgestudeerd te zijn.

Ik ben zelf een sportieveling. Mijn sportieve interesses liggen breed, waarbij ik voornamelijk in het voetbal, hardlopen en krachttraining gepassioneerd ben.
Als sportverzorger probeer ik de link te leggen tussen de blessure en de sport die beoefend wordt, mijn doel is de speler zo snel mogelijk weer fit te krijgen.