Over Athletic Health

Athletic Health weet het verschil te maken door alles onder één dak te bieden omtrent Sporten, Trainen, Revalideren & Herstellen. Onze collega’s hebben alle expertise jou te begeleiden in het waar maken van je doelen. Onze programma’s helpen je beter presteren, fitter en sterker te worden. Athletic Health is er voor iedereen. Jong of oud, topsporter of niet; iedereen kan bij ons terecht! 

Onze werkwijze

Door een begeleide combinatie van gerichte training, voeding & ontspanning zal je versteld staan van wat je kan bereiken. Athletic Health doet dit door Persoonlijke benadering, gerichte training, coaching, voeding en motivatie samen te brengen in effectieve trainingen.

Deze trainingen kunnen gericht zijn op beter presteren of conditieverbetering, maar er zijn ook programma’s voor chronische vermoeidheid en afvallen. Wat je doelen ook zijn, we staan bij iedere stap voor je klaar!

Geen harde muziek
Gemoedelijke huiskamersfeer
Een therapeut om de hoek
Individuele begeleiding voor iedereen
Vriendelijkheid en toegankelijkheid

Het centrum

Het centrum van Athletic Health is de ideale plek om aan jezelf te werken. Met trainers binnen handbereik en therapeuten voor professionele begeleiding, kan je zowel vrij sporten als persoonlijk advies krijgen. We vinden een professionele, maar huiselijke sfeer belangrijk. Deze sfeer staat centraal in ons centrum. Onze trainers kunnen niet wachten om je te motiveren richting het behalen van jouw doel!

Faciliteiten

Binnen het centrum vind je de meest moderne trainingsmiddelen. Zo staat ons centrum niet vol met metalen apparaten maar juist heel veel open ruimte, matjes, ballen, balance boards, etc. Ook werken we met Virtual Reality en maken we daarnaast gebruik van meetapparatuur. Hiermee brengen we je voortgang in kaart. Zo weet je altijd waar je staat ten opzichte van jouw doel!

Athletic Health complex Nieuwegein
magazine

Ontdek ons magazine

Krijg een kijkje achter de schermen, ontdek onze werkwijze en kom erachter of Athletic Health bij je past!

Sport en Therapie bij Athletic Health

Ook bij een blessure, futloosheid of chronische pijnklachten kun je hier terecht. Door de samenwerking met fysiotherapie praktijk GoFysio bieden wij ook programma’s aan wanneer het niet zo goed met je gaat.

Als je beter wil presteren, sterker en/of fitter wil worden, dan is het centrum van Athletic Health zeker iets voor jou. Ga zelf aan de slag of train met onze professionals.

Bij de begeleiding maakt Athletic Health gebruik van de meest wetenschappelijke trainingsprincipes en methoden. Daarnaast is er moderne trainingsapparatuur aanwezig. Dit maakt trainen niet alleen effectief maar ook leuk en inzichtelijk. “Cliënten zijn bij ons niet zomaar aan het bewegen. Er zit een gedegen plan achter met duidelijke doelstellingen en resultaten die meetbaar worden gemaakt”

Oprichter van Athletic Health

Oprichter van Athletic Health: “oud topsporter” Rien van der Dussen

Rien is bewegingswetenschapper, maar heeft ook jarenlange ervaring als sport- en manueel therapeut.

Door mijn ervaring in de sport en jarenlange begeleiding van mijn cliënten merk ik dat er behoefte is aan echt goede begeleiding die je in een reguliere sportschool niet vindt. Daarnaast draait het niet alleen om bewegen maar moet alles in balans zijn, privé, werk, sport, voeding, ontspanning, eigenlijk is alles even belangrijk. Door de juiste balans hierin te zoeken zal iedereen beter gaan presteren.”

To perform better

Doe jij ook mee? Ga samen met ons de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in.