Athletic Health Fysiotherapie

Een snelle efficiënte aanpak bij sportblessures is belangrijk als je zo snel mogelijk weer wilt sporten. Voor sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en nog veel meer kun je bij de (sport) fysiotherapeuten van GoFysio terecht. De therapeuten van GoFysio hebben ervaring in sport en topsport. Daarnaast is er voor iedere sport een specialistische therapeut. Leden van Athletic Health kunnen bij GoFysio binnen 24 uur terecht.

Over Athletic Fysiotherapie

Bij blessures verdienen onze atleten de beste fysiotherapeutische zorg. Vanwege de kennis en ervaring op het gebied van sport en topsport werken wij nauw samen met de fysiotherapeuten van GoFysio.

Of het nu gaat om behandeling en revalidatie bij blessures of om begeleiding bij trainingen, de ervaren therapeuten, inspanningsfysiologen & sportartsen van Athletic Health en GoFysio helpen je naar het hoogste niveau. Onze ervaring met Olympische Sporters en sporters van wereldniveau dragen bij aan het vertalen van onderzoek en behandeling op het allerhoogste niveau.

Gespecialiseerde Sportfysiotherapie

Omdat bij iedere sport zijn eigen kenmerkende blessures voorkomen waarbij een Specifieke Behandeling en Revalidatie noodzakelijk is, zijn de sportfysiotherapeuten van GoFysio allen gespecialiseerd in een bepaalde sport. Op die manier krijg je bij GoFysio altijd de best mogelijke behandeling. Hierbij is het niet alleen van belang dat je weer zo snel mogelijk terug kan keren in je sport maar er is ook aandacht bij het voorkomen dat de blessure terug komt.

Fitness naast Fysiotherapie

26,50per maand
  • Speciaal voor alle patiënten tijdens de behandeling bij GoFysio
  • Versterkt het effect van je fysiobehandeling!
  • Unieke omgeving voor sport, training en revalidatie
  • Jouw fysio overlegt met de trainers van Athletic Health
  • Maak onbeperkt gebruik van alle fitness apparatuur
  • Maandelijks opzegbaar

Kijk ook eens bij

Ademtherapie

Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan verstoorde ademhaling worden hersteld.

Energy Control Therapie

De therapie richt zich op het in balans brengen van het herstelsysteem van het lichaam.

Health coaching

Programma voor (jong) volwassenen die fysiek/mentaal uit balans zijn en verschillende klachten ervaren.

Slank & Fit

Een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

Sportmassage

Sportmassage  zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten.

Locatie Fysiotherapie

Voor Fysiotherapie je terecht bij de volgende locatie: