Jongerencoaching

Hulp op basis van de behoefte.

Welk programma past?

Kies één van onderstaande programma’s:

1-1 Jongerencoaching

Door middel van 1-op-1 coaching werken we op een actieve maar persoonlijke manier aan het verminderen van klachten of problemen die jij ervaart. Jij staat centraal in het coaching traject, met als doel jezelf weer goed voelen! Hou je niet van alleen maar praten, maar wil je wel steun en hulp? Dan is dit iets voor jou!

Eetproblemen 

Herken jij deze gedachten? ‘Ik ben te lelijk.’
‘als ik dun ben dan is het leven makkelijker ’ Heb je daarbij veel gedachten over wel/niet eten, calorieën tellen, je gewicht, je uiterlijk en moeten bewegen? Laat ons helpen.

Jongeren Fitness

Wil jij sterker worden en een betere conditie krijgen en ben je tussen 11 en 18 jaar oud? Lijkt het je leuk om te fitnessen? Dan kan je bij ons terecht! Je krijgt een schema op maat, en leert stap voor stap alle technieken onder begeleiding. Een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding staat bij ons voorop.

Kickboksen met een coach

Kickboksen kan een echte uitlaatklep zijn, even flink stoom afblazen of letterlijk sparren over de dingen waar jij tegen aan loopt in het dagelijks leven. Je leert bijvoorbeeld stoten, sparren en andere bokshoudingen. Daardoor werken we dus krachtig aan zelfvertrouwen en zelfverdediging.