1-op-1 Jongeren beweeg coaching

Jij staat centraal bij 1-op-1 coaching!

Athletic Health werkt met coaches die sport-, bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen inzetten. Een actieve manier van coaching dus. Hou je niet van alleen maar praten, maar wil je wel steun en hulp? Dan is dit iets voor jou!

Het doel van jongerencoaching

We leren je bewust te worden van je eigen gevoelens en gedachten. Waar liggen je grenzen? En hoe geef je deze aan? We richten ons bijvoorbeeld op het verminderen van stress en spanningen. Ongemerkt kunnen die vervelende lichamelijke klachten veroorzaken zoals buikpijn, hoofdpijn of misselijkheid. Door middel van dit coaching traject leer jij jezelf goed kennen. We werken 1-op-1 samen aan jouw persoonlijke doelen!

Wat je van ons kan verwachten:

  • In dit coaching traject wordt je allereerst gekoppeld aan een jongerencoach.
  • Vervolgens kijken we met jouw coach via een intakegesprek wat jij nodig hebt. Door middel van de gesprekken leren we elkaar beter kennen, en kunnen we samen bepalen welke hulp en steun jij belangrijk vindt.
  • Het grootste doel van dit coaching traject, is dat jij alles wat je bij ons hebt geleerd, kan toepassen in het dagelijks leven.

Jongeren beweeg coaching, meer dan alleen praten!

Vind je het heel lastig om boosheid of verdriet te uitten? Of weet je gewoon geen raad met je eigen gevoel?

Door middel van 1-op-1 coaching werken we op een actieve maar persoonlijke manier aan het verminderen van klachten of problemen die jij ervaart. Wij werken samen met meerdere professionals als fysiotherapeuten, ademhalingstherapeuten en personal trainers die ook ingezet kunnen worden binnen het coaching traject.

Kijk ook eens bij

Jongeren met eetproblemen

Hulp bij een eetstrijd!

Jongeren fitness

Sterker worden en een betere conditie krijgen voor jongeren.

Een impressie van jongerencoaching

Coaches

Onze coaches hebben affiniteit en achtergrond binnen (top)sport en zijn opgeleid tot personal trainers. Daarnaast zijn zij opgeleid tot hulpverleners.

Lea van Rooijen Coach

Lea

Ik ben een enthousiaste, eerlijke en oprechte coach. Ik werk vanuit plezier en betrek humor in mijn werk, maar weet dat ik niet terugdeins voor moeilijke emoties, gevoelens en gedrag. Je mag zijn wie je bent doen wat je doet, zonder oordeel! Jij staat op 1 en leert jezelf op 1 te zetten. Veiligheid staat bij mij voorop. Mijn doel is jou de mogelijkheid te geven in je kracht te gaan staan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit doe ik door middel van sport-, bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen. Zo word jij bewust van wat je doet, denkt, voelt en hoe je daarmee omgaat.

Jop Schoonhoven sportinstructeur Athletic Health

Jop

Mijn naam is Jop Schoonhoven, ik ben coach & personal trainer!

De kosten van 1-1 jongerencoaching

De meeste verzekeraars vergoeden dit programma gedeeltelijk, vraag naar de voorwaarden.

Meer informatie over 1-op-1 jongerencoaching

Wil je meer informatie? Loop gerust binnen, neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Voor onze locatie Nieuwegein kun je behalve contact via email of telefoon, ook eenvoudig zelf een kennismakingsgesprek plannen.

Locatie 1-1 jongerencoaching

Voor 1-1 jongerencoaching kun je terecht bij de volgende locatie: