Diëtist voor ondersteuning, ook bij ziekte en herstel

Bij Athletic Health geloven we dat voeding een essentiële rol speelt in het behalen van jouw sport- en gezondheidsdoelen. Daarom hebben we een ervaren diëtiste in ons team die jou kan helpen met een gepersonaliseerd voedingsplan dat past bij jouw unieke behoeften.

Geen strakke schema’s, maar advies op maat

Onze diëtiste streeft niet naar standaard voedingsschema’s, maar richt zich op het creëren van een optimale balans tussen voeding, inspanning en ontspanning. Ze neemt de tijd om jouw huidige voedingspatroon, doelstellingen en eventuele gezondheidsproblemen te bespreken. Op basis van deze informatie stelt ze een haalbaar en persoonlijk plan op dat past bij jouw levensstijl.

Ondersteuning voor elke situatie

Onze diëtiste heeft ruime ervaring met het begeleiden van mensen met uiteenlopende doelen en aandoeningen. Zo kan ze je helpen met:

  • Algemene voedingsadviezen
  • Voeding bij ziekte en herstel
  • Advies voor de juiste voedingsinname bij chronische vermoeidheid
  • Over- en ondergewicht bij kinderen
  • Voedingsschema’s op maat voor mensen met diabetes, COPD en andere aandoeningen
  • Voeding voor (top)sporters voor maximale prestaties en herstel

Medische expertise voor effectieve resultaten

Onze diëtiste werkt binnen Athletic Health nauw samen met ons team van trainers, fysiotherapeuten en andere professionals. Zo hebben we de mogelijkheid om jouw voedingsplan eventueel af te stemmen op het programma dat je volgt. Dankzij haar medische achtergrond weet ze precies welke voedingsbehoeften en ondersteuning er nodig zijn voor optimaal herstel of het bereiken van jouw doel.

Kijk ook eens bij

Ademtherapie

Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan verstoorde ademhaling worden hersteld.

Health coaching

Programma voor (jong) volwassenen die fysiek/mentaal uit balans zijn en verschillende klachten ervaren.

Slank & Fit

Een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

Kosten voor diëtiek

Standaard heeft iedereen drie uur ondersteuning voor diëtiek vanuit de basisverzekering. Dit gaat wel ten koste van het eigen risico.

Maak een afspraak met onze diëtiste

Ben je klaar om je voedingspatroon te optimaliseren en je gezondheid of sportprestaties naar een hoger niveau te tillen? Maak dan een afspraak met onze diëtiste. Samen met jou bespreekt ze je doelen en stelt ze een persoonlijk plan op maat op.