Athletic Health Nieuwegein

Athletic Health locatie Nieuwegein is een groot training centrum met uitstekende faciliteiten op het gebied van vitaliteit, sport, en revalidatie. Je kunt terecht voor professionele begeleiding bij diverse groepslessen, trainingen, of sport specifieke begeleiding bij diverse sporten zoals hardlopen of wielrennen.

Word fit, sterk of bepaal je conditie niveau!

Je kunt terecht voor een bikefitting voor het nauwkeurig afstellen van jou racefiets of mountainbike. Of een inspanningstest om jou conditie en inspanningsniveau te bepalen, waarbij we op locatie Nieuwegein de mogelijkheid hebben om dit met ademgasanalyse of lactaat te testen. Daarnaast kun je ook vrij sporten en hierbij kiezen uit verschillende fitness abonnementen, of juist met een personal trainer werken aan jou doelen.

Kom weer in balans en wordt fit!

Er zijn programma’s voor chronische vermoeidheid zoals energy controle , een programma waarin we je leren weer balans te vinden tussen in en ontspanning. Of een small group training slank en fit voor fitheid en gewichtsverlies. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse groepslessen zoals bijvoorbeeld circuittraining, een fit traject van 12 weken!

Bereikbaarheid locatie Nieuwegein

Athletic Health ligt centraal gelegen in de wijk plettenburg, aan de Archimedesbaan 2 in Nieuwegein. Op slechts enkele minuten van de snelweg. Daarnaast is er op ons terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Athletic Health Nieuwegein

Athletic Health
Archimedesbaan 2
3439 ME Nieuwegein

E-mail: info@athletichealth.nl
Telefoon: 085-0656333

Openingstijden:

Maandag: 08:00 – 21:00
Dinsdag: 08:00 – 21:00
Woensdag: 08:00 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 12:00
Zondag: Gesloten
Wij staan voor je klaar!

Vragen over ons aanbod of de werkwijze van Athletic Health? Neem contact met ons op!