Fitness Utrecht

Op zoek naar fitness in Utrecht? Athletic Health is het ultieme fitnesscentrum bij jou in de buurt. In ons centrum kun je onbeperkt sporten onder begeleiding van professionals. Wij helpen je met maatwerk trainingen en voedingsschema’s om sterker en beter te worden. Dit doen we in ons centrum dat is ingericht met moderne apparatuur. Hier is het altijd rustig, zodat jij op je gemak je oefeningen kunt uitvoeren.

Heb je nog vragen over ons fitnesscentrum? Neem dan gerust contact met ons op.

Begeleiding van instructeurs en therapeuten

Sporten kan bij ons onbeperkt en onder persoonlijke begeleiding. Tijdens fitness bij Athletic Health zullen deskundige instructeurs en therapeuten je advies geven. Zij hebben veel ervaring in de sport- en topsportwereld. Daarom kunnen zij jou als de beste helpen om je doelen te behalen. Met veel enthousiasme helpen de instructeurs en therapeuten jou bijvoorbeeld met de juiste houding tijdens oefeningen. Ook voor andere vragen om jouw doel te behalen kun je bij hen terecht.

Maatwerk fitnessprogramma | fitness Utrecht

Voor de beste fitness in Utrecht kom je naar Athletic Health. Met een maatwerk fitnessprogramma helpen wij jou je doelen te behalen. Of je doel nu meer spiermassa creëren, afvallen of conditie opbouwen is. Wij gaan graag het gesprek met je aan om jouw doel vast te stellen. Vervolgens gaan we er samen voor zorgen dat dit doel werkelijkheid wordt. Door middel van training en voeding laten wij jou het beste uit jezelf halen. Durf jij de uitdaging aan?

Gratis intake of proefles

Nieuwsgierig geworden naar ons trainingscentrum voor fitness in Utrecht? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek of proefles. Zo kun je de sfeer van ons trainingscentrum proeven en onze apparatuur ontdekken. Ook kunnen wij je tijdens een gesprek meer vertellen over onze maatwerk fitnessprogramma’s. We zien je graag in ons fitnesscentrum!

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum