Afvallen onder begeleiding

Maximaal maar verantwoord afvallen onder begeleiding? Athletic Health staat voor je klaar! Voor iedereen die wil afvallen hebben wij een speciaal en effectief afvalprogramma gecreëerd, genaamd Slank & Fit. Met dit programma val je af en krijg je tegelijkertijd ook meer energie. Door middel van gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek (die vetverbranding stimuleert) behaal jij jouw afvaldoel.

Ben jij benieuwd naar het programma Slank & Fit? Plan dan direct een gratis intakegesprek bij ons in!

Gratis intake gesprek

Afvalprogramma Slank & Fit

Slank & Fit is een effectief afvalprogramma onder intensieve begeleiding. Het afvalprogramma begint met een intakegesprek. vragenlijst en verschillende metingen (zoals een rustmeting en een inspanningstest). Tevens houd je enkele dagen een eetdagboek bij, zodat we inzicht krijgen in jouw eetpatroon. Aan de hand van alle verzamelde informatie bepalen jij en jouw trainer je doelstellingen. Jouw voedingsplan bespreek je met de voedingsconsulent. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan!

Training, voeding en evaluatie

Het is mogelijk om 3 keer per week onder begeleiding te sporten in het centrum van Athletic Health. In iedere training komen cardio, kracht, mobiliteit, ontspanning en ademhaling terug. Ook is het belangrijk dat je oefeningen voor ontspanning en herstel thuis herhaalt. Iedere week zal er een meting plaatsvinden. Daarnaast evalueren we het traject halverwege en aan het einde. Op deze manier houden we jouw vooruitgang nauwkeurig in de gaten.

Impressie van het afvalprogramma Slank & Fit

Fitness met begeleiding
Personal training gewichtheffen
Begeleiding hometrainer

Intensieve begeleiding, de sleutel tot succes

Slank & Fit is voor iedereen die onder intensieve begeleiding wil afvallen op een verantwoorde manier. Gerichte training, motivatie en herhaalde metingen zijn vaak essentieel bij het kunnen slagen van een afvalprogramma.

Ook wanneer je gezondheidsproblemen hebt kun je bij ons terecht. De begeleiding bestaat uit trainers en fysiotherapeuten. Aangepast trainen is daarom zeker mogelijk.

Wetenschappelijke effectieve methode

Conditietraining

Simpel gezegd val je af wanneer je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt via de voeding. Het verbranden van calorieën lukt het beste door training van het hart-long systeem. Het is daarbij heel belangrijk dat je in de juiste hartslag zone traint. Welke hartslag dat is verschilt per persoon. Via gerichte metingen brengen wij dat in kaart zodat je trainingen effectiever zijn.

Krachttraining

Meer spiermassa staat garant voor een hogere ruststofwisseling (basaal metabolisme). Het onderhouden van de spiermassa kost energie die voornamelijk uit vetten wordt gehaald. Helaas kan te intensieve krachttraining (HIT training) snel leiden tot oververmoeidheid. Gerichte krachttraining is daarom ook essentieel.

Ademhaling

Trainen is alleen effectief wanneer je daarvan goed kunt herstellen. Doe je dit niet dan zul je zeer snel in een jo-jo situatie terecht komen. Oververmoeidheid en demotivatie tot gevolg. Het herstel van het energieniveau doen we door gerichte ontspanning en ademhalingsoefeningen.

Voeding

Bij voeding gaat het niet altijd om het verminderen van het aantal calorieën. Het gaat erom welke voedingsstoffen, vezels, mineralen en vitaminen je binnen krijgt. Deze verhouding en variatie speelt een belangrijke rol bij ons afvalprogramma.

In veel gevallen wordt het programma vergoed door de verzekeraar

Het is mogelijk dat je een vergoeding van jouw verzekeraar ontvangt voor het Slank & Fit programma. Neem contact op om erachter te komen of je ook in aanmerking komt voor (gedeeltelijke of gehele) vergoeding.

Wil je ook gericht afvallen? Schrijf je dan direct in voor Slank & Fit onderaan deze pagina. Na inschrijving kun je binnen één week aan de slag.

Wil je eerst wat beter oriënteren of het afvalprogramma bij je past? Plan dan een gratis intakegesprek in.

Aanmelden voor Slank & Fit

Bij ‘Slank & Fit’ kies je voor een periode van 3 of 6 maanden. Je gaat in beide gevallen 3 keer per week aan de slag onder begeleiding.

Wil je meer weten over Slank & Fit? Of ben je erg benieuwd naar het sportcentrum? Plan dan gerust een gratis intake. Wij verwelkomen je graag in Nieuwegein om je te helpen bij het verliezen van kilo’s!

Verzekerd

00,00per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 3 of 6 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Bij aanvullende verzekering en/of medische indicatie
 • Gratis intake + bidon + handdoek

3 maanden 3x/week

75,00per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 3 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering, vraag naar de voorwaarden
 • Gratis intake + bidon + handdoek

6 maanden 3x/week

67,50per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 6 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering, vraag naar de voorwaarden
 • Gratis intake + bidon + handdoek

Meest gekozen optie