Sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Wil jij graag sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut? Dan ben je bij Athletic Health helemaal aan het juiste adres! Bij Athletic Health begrijpen we hoe belangrijk het is om op een veilige en effectieve manier te sporten, vooral als je te maken hebt met blessures, pijn of beperkingen. Wij werken samen met GoFysio, die ervaren sportfysiotherapeuten in dienst heeft, om jou te begeleiden en ondersteunen tijdens jouw sportactiviteiten, zodat je jouw doelen kunt bereiken en tegelijkertijd juw gezondheid kunt verbeteren. Dankzij onze verschillende programma’s kunnen wij heel gericht kijken welke manier het beste past bij jouw situatie. Hierdoor zal het trainingsprogramma zo effectief mogelijk werken.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je het eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis intake of proefles aan via de website!

Voor wie is sporten met begeleiding?

Athletic Health is op vele manieren gespecialiseerd in sport, revalidatie en herstel. Of je nu een topsporter bent, amateur, jong of oud, wij hebben voor iedereen een geschikt trainingsprogramma. Onze ervaren therapeuten, inspanningsfysiologen en sportartsen helpen je met een behandeling en revalidatie bij blessures of zorgen voor begeleid sporten. We helpen je naar het hoogste niveau. Onze ervaring met Olympische Sporters en sporters van wereldniveau dragen bij aan het vertalen van onderzoek en behandeling op het allerhoogste niveau. Daarnaast bieden wij ook nog andere diensten aan, zoals bijvoorbeeld manuele therapie en dry needling. Dit zorgt er voor dat wij iedereen op de beste manier kunnen helpen met zijn of haar herstelproces.

Waarom sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut bij Athletic Health?

  1. Individuele aanpak: Bij Athletic Health geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Onze fysiotherapeuten werken goed met jou samen om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. Door een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt die past bij jouw fysieke conditie, blessuregeschiedenis en trainingsniveau.
  2. Deskundige begeleiding: Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleide professionals met uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en sportblessures. Ze begrijpen de biomechanica van verschillende sporten en kunnen je helpen om jouw techniek te verbeteren, zodat je blessures kunt voorkomen en jouw prestaties kunt optimaliseren. Ze zullen je ook begeleiden bij het veilig uitvoeren van oefeningen en het vermijden van overbelasting.
  3. Revalidatie en herstel: Als je herstelt van een blessure, chirurgische ingreep of medische aandoening, kan sportbegeleiding onder leiding van een fysiotherapeut bij Athletic Health een integraal onderdeel van jouw revalidatieproces zijn. Onze fysiotherapeuten zullen samenwerken met jouw medische team om een geïntegreerd revalidatieprogramma op te stellen dat jouw herstel bevordert, de mobiliteit verbetert en je helpt om weer op het oude sportniveau terug te keren.
  4. Preventie van blessures: Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt zeker voor sportblessures. Onze fysiotherapeuten zullen je helpen om jouw lichaam sterker en veerkrachtiger te maken, zodat je minder kans hebt op blessures tijdens het sporten. Door middel van gerichte oefeningen, mobilisatietechnieken en advies over blessurepreventie zorgen we ervoor dat je veilig en met vertrouwen kunt blijven sporten.
  5. Verbetering van sportprestaties: Of je nu een amateur- of professionele sporter bent, onze fysiotherapeuten kunnen je helpen om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen je voorzien van specifieke trainingsadviezen, techniekaanpassingen en prestatieverbeterende oefeningen om jouw kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en wendbaarheid te vergroten.

Maak een afspraak voor sporten onder begeleiding

Wil je meer weten over sporten met een fysiotherapeut? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag alle nodige informatie, zodat je helemaal op de hoogte bent van onze werkwijze. Daarnaast is het ook mogelijk om je direct via de website in te schrijven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om te sporten bij Athletic Health. Wij kijken er naar uit om jou te begeleiden!

Kijk ook eens bij
Ademtherapie

Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan verstoorde ademhaling worden hersteld.

Energy Control Therapie

De therapie richt zich op het in balans brengen van het herstelsysteem van het lichaam.

Slank & Fit

Een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

ReHab

Het hervatten van de werkprestatie als gevolg van Stress of een Burn-Out met chronische vermoeidheidsklachten.

Sportmassage

Sportmassage  zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten.