Sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Wil jij graag sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut? Dan ben je bij Athletic Health helemaal aan het juiste adres! Wij werken samen met GoFysio, die ervaren sportfysiotherapeuten in dienst hebben hebben die jou helpen bij een zo goed mogelijk herstel, op wat voor manier dan ook. Dankzij onze verschillende programma’s kunnen wij heel gericht kijken welke manier het beste past bij jouw situatie. Hierdoor zal het trainingsprogramma zo effectief mogelijk werken.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je het eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis intake of proefles aan via de website!

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut | Athletic Health helpt je graag

Athletic Health is op vele manieren gespecialiseerd in sport, revalidatie en herstel. Of het nu gaat om topsporters, jongeren of ouderen, wij hebben een trainingsprogramma voor iedereen. Daarnaast bieden wij ook nog andere diensten aan zoals bijvoorbeeld manuele therapie en dry needling. Dit zorgt er voor dat wij iedereen op de beste manier kunnen helpen met zijn of haar herstelproces.

Of het nu gaat om behandeling en revalidatie bij blessures of om begeleiding bij trainingen, de ervaren therapeuten, inspanningsfysiologen & sportartsen van Athletic Health en GoFysio helpen je naar het hoogste niveau. Onze ervaring met Olympische Sporters en sporters van wereldniveau dragen bij aan het vertalen van onderzoek en behandeling op het allerhoogste niveau.

Kom met ons in contact!

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag alle nodige informatie, zodat je helemaal op de hoogte bent van onze werkwijze. Daarnaast is het ook mogelijk om je direct via de website in te schrijven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om te sporten bij Athletic Health. Wij kijken er naar uit om jou te begeleiden!

Kijk ook eens bij

Ademtherapie

Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan verstoorde ademhaling worden hersteld.

Energy Control Therapie

De therapie richt zich op het in balans brengen van het herstelsysteem van het lichaam.

Slank & Fit

Een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

ReHab

Het hervatten van de werkprestatie als gevolg van Stress of een Burn-Out met chronische vermoeidheidsklachten.

Sportmassage

Sportmassage  zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten.