Kickboksen voor jongeren

Een boost voor zelfvertrouwen en conditie

Bij Athletic Health kunnen jongeren tussen de 11 en de 20 jaar deelnemen aan Kickbokstraining! Alle technieken en bewegingen worden in een rustig tempo aangeleerd, dus ervaring met kickboksen is niet nodig. Wij trainen niet voor wedstrijden, maar werken door middel van kickboksen op een actieve manier aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen.

Samen met een coach kickboksen

Kickboksen kan een echte uitlaatklep zijn, even flink stoom afblazen of letterlijk sparren over de dingen waar jij tegen aan loopt in het dagelijks leven. Je leert bijvoorbeeld stoten, sparren en andere bokshoudingen. Daardoor werken we dus krachtig aan zelfvertrouwen en zelfverdediging. Niet letterlijk door kickboksen in te zetten als zelfverdediging, maar wel door te leren hoe je om kunt gaan met moeilijke situaties die je ervaart. Tijdens de 1-1 kickbokstraining, werk je samen met een coach aan jou doelen.

Word krachtig en fit

Kickboksen zorgt daarnaast voor een betere conditie, je voelt je namelijk fitter en krijgt meer energie. Doordat je bij kickboksen jezelf letterlijk moet verdedigen leer je goed samenwerken, maar ook doorzetten. En daarnaast heel belangrijk, je grenzen aangeven! Respect hebben en rekening houden met de ander zijn ook elementen waar we aan werken, zeker bij kickboksen.

Kijk ook eens bij

1-1-jongerencoaching

Hulp op een actieve manier!

Jongeren met eetproblemen

Hulp bij eet ‘strijd’

Jongeren fitness

Sterker worden en een betere conditie krijgen voor jongeren.

Een impressie van Kickboksen met een coach

De kosten van kickboksen voor jongeren bij Athletic Health

Informatie over de kosten van kickboksen voor jongeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijven voor kickboksen

Wil jij ook een betere conditie, meer zelfvertrouwen en leren kickboksen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles!