Acties

In 2023 hebben we verschillende acties bij Athletic Health

Onze sportschool is nieuw in Nieuwegein, we laten graag zien dat sporten bij Athletic Health anders is dan bij andere sportscholen. Daarom bieden we in 2023 deze geweldige kortingsacties.

Waarom is Athletic Health uniek?

Athletic Health is de sportschool die een combinatie maakt van Sport, Therapie en Prestatie. Dat merk je direct bij binnenkomst, de rustige en professionele sfeer is goed merkbaar. Uniek is de echt intensieve begeleiding bij al onze programma’s, dit is echt anders dan u gewend bent bij de sportschool om de hoek. De intensieve samenwerking met fysiotherapie praktijk GoFysio is merkbaar bij al onze programma’s.

Bij de begeleiding maakt Athletic Health gebruik van de meest wetenschappelijke trainingsprincipes en methoden. Met professionele apparatuur maken wij trainen niet alleen effectief maar ook leuk en inzichtelijk. “Cliënten zijn bij ons niet zomaar iets aan het doen. Er zit een gedegen plan achter met duidelijke doelstellingen en resultaten die meetbaar worden gemaakt”

Zie hieronder de verschillende acties van Athletic Health

Fitness begeleiding

2 maanden gratis sporten!

Bij een jaarabonnement Fitness

Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je 2 maanden gratis sporten.

acties

Gratis Sporttas, Handdoek & Bidon

Bij een abonnement of strippenkaart

Wanneer je een abonnement afsluit van minimaal 3 maanden ontvang je een sporttas, bidon en handdoek van Athletic Health.

Testen & meten bij Athletic Health

Gratis Inspanningstest of Healthcheck

Bij het afnemen van personal training.

Bij het afnemen van een personal training strippenkaart of abonnement krijg je een gratis inspanningstest of healthcheck naar keuze. Zo weet je direct hoe het met je conditie gesteld staat.

Actie Slank & Fit Athletic Health

1 maand gratis sporten

Bij Slank & Fit of Energy Control

Bij het afnemen van een 6 maanden abonnement Slank & Fit of Energy Control Therapie krijg je een maand gratis!