Over Athletic Health

Athletic Health is hét centrum voor Sport, Revalidatie en Herstel. Onze programma’s helpen om je doelen te bereiken. Het helpt je namelijk beter presteren, fitter en sterker te worden. Onze programma’s zijn namelijk bedoeld voor iedereen die zich beter wil voelen.

Werkwijze van Athletic Health

Door een combinatie van gerichte training, voeding & ontspanning zul je versteld staan hoe je lichaam kan veranderen. Dit doen wij door Persoonlijke benadering, gerichte training, coaching, voeding en motivatie samen te brengen in effectieve trainingen. Deze trainingen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op beter presteren of conditie verbetering maar er zijn ook programma’s voor chronische vermoeidheid en afvallen.

Het centrum

Het centrum van Athletic Health is de ideale plek om aan je gezondheid te werken. Het heeft namelijk een heel professionele maar huiselijke en rustige sfeer. Er lopen ook continue trainers en therapeuten rond voor begeleiding. Wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt kun je die altijd direct stellen. Onze trainers zijn ook klantvriendelijk en sociaal, ze zijn er voor iedereen.

Faciliteiten

Binnen het centrum vind je de meest moderne trainingsmiddelen. Zo staat ons centrum niet vol met metalen apparaten maar juist heel veel open ruimte, matjes, ballen, balance boards, enz. Ook werken we met Virtual Reality en maken daarnaast gebruik van meetapparatuur. Hiermee brengen we je voortgang in kaart.

Sport en Therapie bij Athletic Health

Ook bij een blessure, futloosheid of chronische pijnklachten kun je bij ons terecht. Door de samenwerking met fysiotherapie praktijk GoFysio bieden wij ook programma’s wanneer het niet zo goed met je gaat.

Als je beter wilt presteren, sterker en fitter wilt worden, dan is het centrum van Athletic Health zeker iets voor jou.

Oprichter van Athletic Health: “oud topsporter” Rien van der Dussen

Rien is bewegingswetenschapper maar heeft ook jarenlange ervaring als sport en manueel therapeut.

“Door mijn ervaring in de sport en jarenlange begeleiding van mijn cliënten merk ik dat er behoefte is aan echt goede begeleiding die je in een reguliere sportschool niet vindt. Daarnaast draait het niet alleen om bewegen maar moet alles in balans zijn, privé, werk, sport, voeding, ontspanning, eigenlijk is alles even belangrijk. Door de juiste balans hierin te zoeken zal iedereen beter gaan presteren.”

Bij de begeleiding maakt Athletic Health gebruik van de meest wetenschappelijke trainingsprincipes en methoden. Daarnaast is er moderne trainingsapparatuur aanwezig. Dit maakt trainen niet alleen effectief maar ook leuk en inzichtelijk. “Cliënten zijn bij ons niet zomaar iets aan het doen. Er zit een gedegen plan achter met duidelijke doelstellingen en resultaten die meetbaar worden gemaakt”

Ook handig:

Bekijk het rooster
Gratis intakegesprek

Maak uw selectie

Wanneer je meer interesse hebt in één van onze mogelijkheden, selecteer dan jouw beste optie uit onderstaand aanbod:

Testen & Analyse
Vitaliteit
Fitness
over athletic health
Groepslessen