Vermoeidheidsklachten fysio

Heb je last van vermoeidheidsklachten en ben je op zoek naar een fysio die je hier bij kan helpen? Athletic Health staat voor je klaar! Athletic Health is hét centrum voor Sport, Revalidatie en Herstel. Onze programma’s helpen om je doelen te bereiken. Het helpt je namelijk beter presteren, fitter en sterker te worden. Onze programma’s zijn namelijk bedoeld voor iedereen die zich beter wil voelen. Onze trainers helpen je bij welk doel dan ook, dus ook als je last hebt van vermoeidheidsklachten en je op zoek bent naar een oplossing. Wij werken samen met de therapeuten van GoFysio die hier veel ervaring mee hebben.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vermoeidheidsklachten fysio | Athletic Health staat voor je klaar

Binnen het centrum maken bij gebruik van de meest moderne trainingsmiddelen. Zo staat ons centrum niet vol met metalen apparaten maar juist heel veel open ruimte, matjes, ballen, balance boards, enzovoort. We werken daarnaast met Virtual Reality en maken gebruik van geavanceerde meetapparatuur. Hiermee brengen we je voortgang in kaart en kunnen we je resultaten nauwlettend in de gaten houden.

Kortom, Athletic Health staat klaar om je te helpen bij je vermoeidheidsklachten, zodat jij (weer) de beste versie van jezelf kunt worden!

Kom met ons in contact!

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden die we te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om direct via de website een gratis intakegesprek of proefles in te plannen. Athletic Health staat voor je klaar!

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum