Sportschool Nieuwegein

Zoek je naar de beste sportschool in Nieuwegein en omgeving? Wij, van Athletic Health, staan graag voor jou klaar! Wij laten mensen beter presteren met onze ontwikkelde (en bewezen effectieve) sportprogramma’s. Door middel van Training, Voeding & Herstel zorgen wij ervoor dat elke klant het beste uit zichzelf haalt. Wij zijn er voor (professionele) atleten, maar helpen ook personen die fitter en vitaler worden als doel voor ogen hebben.

Wil je meer informatie over onze organisatie en bijbehorende specialisten? Neem dan gerust even contact met ons op of bekijk de teampagina op onze website.

Sportschool Nieuwegein? Athletic Health is jouw partner!

Of het nu gaat om krachttraining, afvallen of gewoon fitter willen worden. Het fitness centrum van Athletic Health is ideaal ingericht om op een optimale manier aan je gezondheid te werken. Daarnaast kun je je voortgang regelmatig laten evalueren bij een van onze trainers of therapeuten. Zo helpen we bijvoorbeeld topsporters om hun prestaties te verbeteren, maar zijn we ook in staat om je bij te staan na een blessure, zodat je snel weer fit en sterk bent en een volgende blessure kunt voorkomen.

Bij Athletic Health vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Iedereen is immers anders en zal op een andere manier het beste resultaat behalen. Daarom hebben wij veel verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken? Uiteraard denken wij graag met jou mee en kunnen wij een advies op maat geven.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een goede sportschool in Nieuwegein óf heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op! Onze medewerkers geven je graag alle nodige informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een gratis intake of proefles aan te vragen, zodat we je op die manier van alle informatie kunnen voorzien en je het zelf kunt komen ervaren. Tot ziens bij Athletic Health!

Maak uw selectie

Wanneer je meer interesse hebt in één van onze mogelijkheden, selecteer dan jouw beste optie uit onderstaand aanbod: