Sportschool met begeleiding

Athletic Health is een sportschool met begeleiding van professionele trainers en therapeuten. Bij ons kun je terecht om optimaal te werken aan jouw persoonlijke doel. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te trainen met trainers en therapeuten die voor jou klaarstaan indien nodig. Ook kun je ervoor kiezen om één op één met een trainer aan de slag te gaan tijdens Personal Training. Ten slotte bieden wij groepslessen met uitstekende begeleiding. Aan jou de keuze!

Wil je gaan trainen bij een sportschool met begeleiding? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake of proefles bij Athletic Health.

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen

Sporten bij Athletic Health

Athletic Health is het ultieme sportcentrum om te sporten met begeleiding van professionals. In ons sportcentrum lopen zowel ervaren trainers als fysiotherapeuten rond. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen tijdens het sporten. Ook kun je ervoor kiezen om te trainen met een personal trainer. Hierbij is alle aandacht voor jou en ga je elke training tot het uiterste. Naast beweging kunnen wij je ook ondersteunen op het gebied van voeding en ontspanning. Door de combinatie van deze drie aspecten kan je lichaam enorm veel veranderen. Wij stellen graag een maatwerk programma voor je op om de allerbeste resultaten te behalen.

Sport en therapie bij Athletic Health

Ook wanneer je last hebt van een blessure, futloosheid of chronische pijnklachten kun je bij ons terecht. Door onze samenwerking met fysiotherapie praktijk GoFysio kunnen wij je ook ondersteunen wanneer het minder goed met je gaat. Zo hebben we speciale programma’s bij verschillende klachten waarbij we fysiotherapie en training onder begeleiding combineren.

Contact | Sportschool met begeleiding

Heb je nog vragen over sporten met begeleiding bij Athletic Health? Neem dan gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over ons sportcentrum of de begeleiding van specialisten. Wij beantwoorden je vragen graag. Hopelijk tot ziens in onze sportschool!

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum