Sportschool in Nieuwegein

Op zoek naar een sportschool in Nieuwegein? Athletic Health heeft het ultieme sportcentrum om te werken aan jouw persoonlijke doelen. In ons rustige en gezellige centrum kun jij onder begeleiding of zelfstandig trainen. Wat jij fijn vindt! Door een juiste combinatie van beweging, voeding en ontspanning zal het je verbazen hoeveel je lichaam kan veranderen!

Heb je vragen over onze programma’s of het sportcentrum? Neem dan contact met ons op.

Sporten bij Athletic Health

Bij Athletic Health kun je sporten op een manier die bij jou past. Ons centrum heeft de meest moderne trainingsmiddelen: van open ruimtes tot meetapparatuur en van balance boards tot Virtual Reality. Bij ons kun je terecht voor fitness, groepslessen en Personal Training. Hiervoor heb je de keuze uit verschillende programma’s. Je kunt zelf het programma kiezen wat bij jou past. Vind je het lastig om dit te beoordelen? Dan kun je ook een gratis intake gesprek of proefles inplannen om erachter te komen. Wij helpen je graag bij je keuze. Tevens kunnen wij een maatwerk programma opstellen inclusief voeding.

Testen en analyses

Naast fitness kun je ook bij ons sportcentrum terecht voor testen en analyses. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een blessure of je sportprestatie wil verbeteren. Analyses die wij houden zijn bikefittings, hardloopanalyses, bioanalyses en inspanningstesten. Voor deze testen en analyses hebben wij speciale trainers, therapeuten en bewegingswetenschappers. Hierdoor ben je verzekerd van het allerbeste advies.

Sportschool in Nieuwegein | Kom langs!

Athletic Health is dé sportschool in Nieuwegein waar jij jouw doelen gaat behalen. Wil je bij ons komen sporten om te werken aan jouw gezondheid? Maak snel een afspraak voor een gratis intake of proefles. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en programma’s op maat.

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum