Sportfysio

Ben je op zoek naar sportfysio om te revalideren of te herstellen na een blessure? Athletic Health kan je hierbij helpen! Wij werken samen met GoFysio om je te voorzien van de beste zorg bij blessure. Dit doen wij door programma’s op maat met ondersteuning van een specialistische sporttherapeut. Door onze ervaring met Olympische Sporters en sporters op wereldniveau kunnen wij onderzoek en behandeling op het allerhoogste niveau bieden. Zo kun jij snel weer sporten of pijnvrij bewegen!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als sportfysio? Vraag dan een gratis intakegesprek of proefles aan.

Behandeling door een sportfysio

Iedere sport heeft zijn eigen kenmerkende blessures. Hierbij hoort ook een specifieke behandeling. Daarom werken wij met sportfysiotherapeuten die allen gespecialiseerd zijn in een bepaalde sport. Zo kunnen we jou de allerbeste zorg bieden bij je sportblessure. Hierbij is het belangrijk dat je zo snel mogelijk hersteld, maar ook dat de blessure niet terugkomt. Daarom stellen wij een maatwerk programma op. Meestal omvat dit programma een behandeling in de fysiopraktijk en training onder begeleiding.

Een van de beste fysiotherapie praktijken

GoFysio heeft de status PLUS praktijk behaalt. Hiermee behoren zij tot de beste fysiotherapie praktijken van Nederland. Er zitten dan ook strengen eisen aan deze titel verbonden. De praktijk wordt meerdere keren per jaar geauditeerd, er vinden continu verbeterprocessen plaats en de resultaten worden extern beoordeeld. Daarnaast volgen alle fysiotherapeuten continue scholing en blijven zij in gesprek met andere praktijken om hun kennis te verbreden. Kortom: bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste fysiotherapie bij een blessure of bij ziekte.

Meer informatie over Athletic Health

Athletic Health en GoFysio staan voor je klaar bij een sportblessure! Onze specialisten helpen je graag bij revalidatie en herstel. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen als sportfysio? Of heb je nog vragen over onze programma’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum