Sporten met fysiotherapeut

Wil je sporten met fysiotherapeut erbij? Dat kan bij Athletic Health door de samenwerking met GoFysio. Wij zijn hét sportcentrum voor sport, revalidatie en herstel. In ons sportcentrum lopen altijd fysiotherapeuten van GoFysio rond. Zij hebben allen veel kennis van en ervaring met (top)sport. Tevens is er voor iedere sport een specialistische therapeut. Hierdoor kunnen we je de allerbeste zorg bieden. Heb je extra ondersteuning nodig bij een sportblessure? Dan kun je ook bij ons terecht voor fysiotherapie. Als lid van Athletic Health kun je binnen 24 uur bij GoFysio terecht.

Heb je vragen over het sporten met fysiotherapeut? Stel ze gerust! Bekijk op de contactpagina hoe je ons kunt bereiken.

Ga naar de website van GoFysio

Begeleiding bij blessures

De ervaren therapeuten, inspanningsfysiologen en sportartsen van Athletic Health en GoFysio staan voor je klaar bij blessures. Ze helpen je met de behandeling en revalidatie bij blessures en begeleiden bij trainingen. Hierbij is een snelle efficiënte aanpak essentieel als je zo snel mogelijk weer wilt sporten. Iedere sport heeft andere veelvoorkomende blessures. Hierbij is specifieke zorg nodig. Daarom zijn onze sportfysiotherapeuten allemaal gespecialiseerd in een bepaalde sport. Zo kunnen zij de allerbeste zorg bieden.

Sporten met fysiotherapeut in ons sportcentrum

Ons sportcentrum is het ultieme centrum voor sport, revalidatie en herstel. Het centrum heeft een professionele, maar gezellig een rustige sfeer. Er lopen altijd fysiotherapeuten en trainers rond om je te begeleiden tijdens het sporten. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze altijd direct stellen. Alle fysiotherapeuten en trainers zijn vriendelijk en staan voor iedereen klaar.

Kom bij ons langs

Wil je graag gaan sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut? Maak dan direct een afspraak voor een gratis intake of proefles. Wij verwelkomen je graag in ons rustige en gezellige sportcentrum. Heb je nog vragen over sporten onder begeleiding? Neem dan direct contact met ons op.

Kijk ook eens bij

Ademtherapie

Dankzij een ademhalingstraining met diverse ontspanningsoefeningen kan verstoorde ademhaling worden hersteld.

Programma bekijken

Energy Control Therapie

De therapie richt zich op het in balans brengen van het herstelsysteem van het lichaam.

Programma bekijken

Slank & Fit

Een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

Programma bekijken

ReHab

Het hervatten van de werkprestatie als gevolg van Stress of een Burn-Out met chronische vermoeidheidsklachten.

Programma bekijken

Sportmassage

Sportmassage  zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten.

Programma bekijken