Persoonlijke sportbegeleiding

Trainen met persoonlijke sportbegeleiding? Dat kan bij Athletic Health! Ons sportcentrum is ingericht als de ideale plek om te werken aan je gezondheid met ondersteuning van professionals. Door een combinatie van persoonlijke begeleiding, gerichte training, coaching en voeding ga jij je doelen behalen. Ben jij er klaar voor?

Neem contact met ons op voor meer informatie over persoonlijke sportbegeleiding.

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen

Het ultieme sportcentrum

Athletic Health is het ultieme sportcentrum om te sporten onder persoonlijke begeleiding. Ons sportcentrum is ingericht met de meest moderne en functionele apparatuur. Daarnaast is het altijd rustig en gezellig. Tijdens het sporten in ons centrum krijg je begeleiding van enthousiaste en deskundige instructeurs en therapeuten. Zij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Vind je het fijner om altijd samen met één trainer te sporten? Dan kun je het beste kiezen voor Personal Training. Dit is de ultieme manier om maximaal gemotiveerd te blijven.

Personal Training

De beste manier om te sporten met persoonlijke sportbegeleiding is Personal Training. Deze trainingen worden gegeven door onze professionele trainers. Bij het aanmelden voor Personal Training mag je zelf een voorkeur aangeven voor jouw trainer. Samen met deze trainer ga je gericht trainen voor jouw doel. Naast training is er ook aandacht voor voeding en levensstijl. Deze twee aspecten hebben veel invloed op jouw resultaten. Tevens helpt jouw trainer je met behandeling of preventie van blessure, mocht je hier behoefte aan hebben. Je ontvangt dus ondersteuning op alle vlakken. Ten slotte vindt er een maandelijkse meting van je progressie plaats. Zo weet je elke maand hoe je ervoor staat.

Persoonlijke sportbegeleiding | Vragen

Wij ontvangen je graag bij Athletic Health in Nieuwegein voor een intake gesprek of proefles. Maar heb je eerst nog wat vragen over persoonlijke sportbegeleiding? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerkers geeft graag antwoord op al je vragen.

Foto’s

Voorbeelden Fitness

Fitnesscentrum