Fitness Nieuwegein

Ben je op zoek naar fitness Nieuwegein (met professionele begeleiding)? Dan ben je bij Athletic Health zeker aan het juiste adres! Bij ons kun je onbeperkt sporten onder begeleiding. Het trainingscentrum van Athletic Health is de ideale plek om aan je gezondheid en vitaliteit te werken. Het is uitstekend ingericht met de meest moderne en functionele apparatuur. Daarnaast is het er vaak ook rustig en gezellig én staan er meerdere enthousiaste, vriendelijke en deskundige instructeurs en therapeuten voor jou klaar. Zij helpen jou graag verder met het behalen van jouw doelen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je het eerst zelf komen ervaren? Vraag dan een gratis intakegesprek of proefles aan via de website voor meer informatie.

Fitness Nieuwegein? Athletic Health staat voor jou klaar!

Wij zijn hét centrum voor sport, revalidatie en herstel. Wij helpen jou om beter en sterker te worden en dat doen wij op de manier die bij jou past. Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in de sport- en topsportwereld en weten daarom precies wat de beste aanpak bij jouw doelen is.

Bij ons kun je sporten onder uitstekende begeleiding voor de prijs van een regulier fitnessabonnement. Onze “small group” fitness trainingen worden op verschillende momenten per dag gegeven en hier kun je onbeperkt aan deelnemen. Wil je daarnaast ook nog onbeperkt ‘vrij’ sporten? Geen probleem. Op deze manier kun jij gebruik maken van al onze diensten wanneer je maar wilt.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar fitness Nieuwegein óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Athletic Health!

Maak uw selectie

Wanneer je meer interesse hebt in één van onze mogelijkheden, selecteer dan jouw beste optie uit onderstaand aanbod: