Fitness met begeleiding

Sporten met professionele ondersteuning van trainers en sporttherapeuten

Athletic Health is het ultieme sportcentrum voor fitness met begeleiding. In het moderne sportcentrum lopen sporttherapeuten en trainers rond die jou helpen om alles uit jezelf te halen. Wij bieden verschillende sportprogramma’s waarbij je ondersteuning krijgt van sporttherapeuten en trainers. Kies het programma dat bij jou past en ga de uitdaging aan!

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen
Premium Plus Fitness
Sportbegeleiding
Personal training

Trainen met begeleiding voor maximaal resultaat

Sporten onder begeleiding is wetenschappelijk bewezen veel effectiever dan zelfstandig sporten. Begeleiding heeft onder ander een positieve invloed op de motivatie. Ook zijn de trainingen met begeleiding van hoger niveau en gevarieerder. Daarbij komt nog dat sporten met begeleiding blessures voorkomt. En mocht je toch een blessure oplopen, dan stelt je trainer samen met onze fysiotherapeuten een programma voor je samen.

Sportbegeleiding op maat

Begeleide trainingen zijn bij Athletic Health van zeer hoge kwaliteit. De trainers zijn namelijk speciaal opgeleid om verschillende doelgroepen te ondersteunen. Zo kun je voor ieder doel bij ons terecht. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of je conditie wilt verbeteren. De training wordt volledig op maat gemaakt en op jouw doelen afgestemd.

Sportprogramma’s onder begeleiding van trainers en sporttherapeuten:

Personal Training

Met een Personal Training krijg je persoonlijke begeleiding bij je doelstellingen zoals bijvoorbeeld afvallen, fitter en sterker worden.

Onze trainers zullen jou helpen met het behalen van je doelen. Dit doen wij door 1:1 begeleiding of Duo trainingen.

Personal Training is de ideale manier om maximaal gemotiveerd te blijven en het uiterste uit iedere training te halen.

PERSONAL TRAINING

Premium fitness

Premium Fitness is sporten onder begeleiding, en dat voor de prijs van een regulier fitness abonnement.

Door deze deskundige begeleiding behaal je betere resultaten in vergelijking met zelfstandig sporten, daarnaast zul je het veel makkelijker volhouden.

Kies ook voor een op maat gemaakt persoonlijk trainingsprogramma onder begeleiding. Durf jij de uitdaging aan?

PREMIUM FITNESS

Premium Plus

Maak onbeperkt gebruik van alle voorzieningen, small group- trainingen en groepslessen van Athletic Health!

Naast alle opties uit het Premium Fitness abonnement waarin je onbeperkt kunt deelnemen aan fitness onder begeleiding kun je met dit abonnement ook deelnemen aan alle groepslessen zoals de verschillende HIT trainingen, BodyPump, Yoga, Cardio-KickBoksen, BBB en meer.

Kies ook voor een op maat gemaakt persoonlijk trainingsprogramma onder begeleiding. Durf jij de uitdaging aan?

PREMIUM PLUS

Strength & Conditioning

Strength en Conditioning training is een Small group training onder begeleiding van trainers en sportfysiotherapeuten. De oefeningen komen uit de topsport en zijn er op gericht het maximale rendement te halen op het gebied van kracht en coördinatie.

Strength & Conditioning

Athletic Skills Training

Athletic Skills Training van Athletic Health heeft als doel Jeugdige Sporters Motorisch Vaardiger te maken. Dit doen wij door het aanbieden van speciale trainingen waardoor jeugdige sporters zich ontwikkelen tot veelzijdige bewegers.

Athletic Skills Training

Loop & Agility Training

Loop & Agility Training van Athletic Health maakt je Sneller en Wendbaarder en is uitermate geschikt voor veldsporters. Bij o.a. voetbal, hockey of tennissport zijn snelheid en wendbaarheid belangrijke wapens en essentieel voor goede prestaties.

Loop & Agility Training

Fitness met begeleiding bij Athletic Health

We zien je graag bij Athletic Health in Nieuwegein voor een intake gesprek of proefles. Maar heb je eerst nog wat vragen over sporten met begeleiding? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.

To perform better

Doe jij ook mee? Ga samen met ons de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in.

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen
Nu inschrijven