Begeleid afvallen en sporten

Effectief afvalprogramma onder intensieve begeleiding

Wil je begeleid afvallen en sporten met een gekwalificeerde en ervaren trainer? Dat kan met Slank & Fit bij Athletic Health! Voor iedereen die af willen vallen hebben wij een speciaal en effectief afvalprogramma gecreëerd, namelijk Slank & Fit. Met dit programma val je af en krijg je tegelijkertijd ook meer energie. Dit bereiken wij door een gerichte training, aangepaste voeding en een speciale ademhalingstechniek. Hierdoor stimuleren we de ververbranding. Ook zal het lichaam op deze manier sneller herstellen.

Ben je benieuwd hoe begeleid afvallen en sporten bij ons in zijn werking gaat? Plan direct een gratis intakegesprek bij ons in! Wij kijken dan graag met jou mee naar de mogelijkheden.

Gratis intakegesprek plannen

Begeleid afvallen en sporten? Wij staan voor jou klaar!

Simpel gezegd val je af wanneer je meer calorieën verbrand dan dat je binnen krijgt via de voeding. Het verbranden van calorieën lukt het beste door training van het hart-long systeem. Het is daarbij heel belangrijk dat je in de juiste hartslag zone traint. Welke hartslag dat is verschilt per persoon. Via gerichte metingen brengen wij dat in kaart, zodat je trainingen effectiever zijn.

Daarnaast staat het hebben van meer spiermassa ook garant voor een hogere ruststofwisseling (basaal metabolisme). Het onderhouden van de spiermassa kost energie die voornamelijk uit vetten wordt gehaald. Helaas kan te intensieve krachttraining (HIT training) snel leiden tot oververmoeidheid. Gerichte krachttraining is daarom ook essentieel.

Met het Slank & Fit programma combineren we conditietraining, krachttraining, ademhaling en voeding voor optimaal resultaat.

Snel resultaat door slim trainen

Het Slank & Fit programma begint met een intake gesprek, vragenlijst, onderzoek en verschillende metingen. Om je voeding in kaart te brengen houd je een voedingsdagboek bij. Zo krijgen we een goed beeld van jouw eetpatroon. Samen met jouw trainer bepaal je de doelstellingen die je wil gaan behalen. In een app kun je jouw voortgang bijhouden.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Het Slank & Fit programma ziet er als volgt uit:

 • Je kunt 3 keer per week onder begeleiding sporten in het centrum van Athletic Health. Iedere training omvat cardio, kracht, mobiliteit, ontspanning en ademhaling.
 • Je bespreekt jouw voedingsplan met de voedingsconsulent.
 • Er vinden wekelijkse metingen plaats en twee tussenevaluaties, halverwege en aan het einde van het traject.
 • Thuis herhaal je ontspanning- en hersteloefeningen. Deze nemen niet veel tijd in beslag.

Intensieve begeleiding, de sleutel tot succes

Slank & Fit is voor iedereen die onder intensieve begeleiding wil afvallen op een verantwoorde manier. Gerichte training, motivatie en herhaalde metingen zijn vaak essentieel bij het kunnen slagen van een afvalprogramma.

Ook wanneer je gezondheidsproblemen hebt kun je bij ons terecht. De begeleiding bestaat uit trainers en fysiotherapeuten. Aangepast trainen is daarom zeker mogelijk.

Wetenschappelijke effectieve methode

Conditietraining

Simpel gezegd val je af wanneer je meer calorieën verbrand dan dat je binnen krijgt via de voeding. Het verbranden van calorieën lukt het beste door training van het hart-long systeem. Het is daarbij heel belangrijk dat je in de juiste hartslag zone traint. Welke hartslag dat is verschilt per persoon. Via gerichte metingen brengen wij dat in kaart zodat je trainingen effectiever zijn.

Krachttraining

Meer spiermassa staat garant voor een hogere ruststofwisseling (basaal metabolisme). Het onderhouden van de spiermassa kost energie die voornamelijk uit vetten wordt gehaald. Helaas kan te intensieve krachttraining (HIT training) snel leiden tot oververmoeidheid. Gerichte krachttraining is daarom ook essentieel.

Ademhaling

Trainen is alleen effectief wanneer je daarvan goed kunt herstellen. Doe je dit niet dan zul je zeer snel in een jo-jo situatie terecht komen. Oververmoeidheid en demotivatie tot gevolg. Het herstel van het energieniveau doen we door gerichte ontspanning en ademhalingsoefeningen.

Voeding

Bij voeding gaat het niet altijd om het verminderen van het aantal calorieën. Het gaat erom welke voedingsstoffen, vezels, mineralen en vitaminen je binnen krijgt. Deze verhouding en variatie speelt een belangrijke rol bij ons afvalprogramma.

Onderstaande kosten zijn van toepassing zonder vergoeding van de verzekeraars. Neem contact op en hoor of je ook in aanmerking komt voor (gedeeltelijke of gehele) vergoeding.

In veel gevallen wordt het programma vergoed door de verzekeraar

Wil je ook gericht afvallen? meld je dan aan via de button onder aan deze pagina, of neem telefonisch contact op. Na aanmelding ben je binnen een week aan de slag.

Wil je eerst een gratis intake gesprek? Vraag dit dan aan via de button onderaan de pagina.

In veel gevallen is er vergoeding mogelijk vanuit de verzekering. Heb je vragen over jouw vergoeding? neem dan contact op met onze administratie.

Contact over afvallen en sporten bij Athletic Health

Onze gekwalificeerde en ervaren trainers helpen je graag om jouw afvaldoel te bereiken. Wil je meer weten over begeleid afvallen en sporten bij Athletic Health? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen jou snel verder helpen.

Contact opnemen

De kosten van Slank & Fit bij Athletic Health

Sart met Slank & Fit om af te vallen onder professionele begeleiding!

Verzekerd

00,00per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 3 of 6 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Bij aanvullende verzekering en/of medische indicatie
 • Gratis intake + bidon + handdoek

3 maanden 3x/week

75,00per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 3 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering, vraag naar de voorwaarden
 • Gratis intake + bidon + handdoek

6 maanden 3x/week

67,50per maand
 • Maximaal en verantwoord afvallen onder begeleiding
 • 6 maanden lang Voeding, Training & Ontspanning
 • Wekelijks professionele begeleiding in kleine groepjes
 • Daarnaast gratis onbeperkt vrij sporten tijdens onze openingstijden
 • Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering, vraag naar de voorwaarden
 • Gratis intake + bidon + handdoek

Meest gekozen optie