To perform better

Athletic Health laat mensen beter presteren

Onze sport, herstel en revalidatieprogramma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast bieden wij heel persoonlijke begeleiding en leveren we maatwerk. Door moderne testmethodes worden resultaten meetbaar gemaakt. Hierdoor halen wij het beste in mensen naar boven zodat zij beter in staat zijn hun persoonlijke doelen te bereiken.

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen
Bekijk onze huidige acties
Athletic Health magazine
Bekijk onze dienst Fitness »
Begeleiding hometrainer
Bekijk onze dienst Vitaliteit »

Athletic Health

Sporten, Trainen, Revalideren & Herstellen doe je bij Athletic Health. Met de begeleiding van Athletic Health ga je beter presteren en zul je fitter en sterker worden. Persoonlijke benadering, gerichte training, coaching en motivatie zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten.

Onze performance programma’s zijn er voor mensen die beter willen presteren. De Vitality programma’s zijn voor iedereen die fitter, sterker en energieker wil worden en beter wil gaan bewegen. Daarnaast is het mogelijk om onder begeleiding te fitnessen in onze gezellige gym of met onze speciale herstelprogramma’s aan je gezondheid te werken.

Door een combinatie van training, voeding & herstel zul je versteld staan hoe je lichaam kan veranderen. Als je beter wilt presteren, sterker en fitter wilt worden zijn de Athletic Health Performance programma’s zeker iets voor jou.

Altijd professioneel advies

De trainers, coaches en therapeuten van Athletic Health hebben ervaring in de sport en topsport.

Hierdoor begrijpen zij atleten beter en zijn daardoor meer gericht op het behalen van sportprestaties.

Persoonlijke begeleiding

Door onze persoonlijke manier van coaching en training halen wij het beste in mensen naar boven. Hierdoor is men meer gemotiveerd en hebben trainingen meer effect. Wij leveren maatwerk en met onze persoonlijke programma’s maken wij echt het verschil.

Een vaste contactpersoon

Door een vaste trainer, therapeut of coach als contactpersoon kun je snel terecht met al je vragen. Zo nodig schakelt jouw contactpersoon de juiste mensen in wanneer dat noodzakelijk is om je doelen te bereiken.

Wetenschappelijke benadering

In onze aanpak worden wetenschappelijke trainingsmethodes toegepast die het meest effectief zijn gebleken. Zo zal het trainen van complexe bewegingen in  uitdagende situaties tot een beter aanpassingsvermogen en betere prestaties leiden.

To perform better

Doe jij ook mee? Ga samen met ons de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in.

Gratis intake gesprek / proefles aanvragen
Nu inschrijven