Yoga lessen voor betere ontspanning

Kom volledig tot rust bij Athletic Health

Yoga beoefenen heeft een positieve invloed op zowel de mentale als fysieke gezondheid

De lessen van Athletic Health zijn zeer ontspannend. Het richt zich namelijk op ademhalingsoefeningen en poses die je lichaam helpen ontspannen en stress te verminderen. De basistechnieken volgen elkaar in een rustig tempo op. Daarbij wordt een juiste ademhalingstechniek gecombineerd met ontspannende poses. Hierbij is het mogelijk je lichaam in maximale ontspanning te brengen. Dit is een mooie vorm van actieve ontspanning, waarbij de focus ligt op rust, ademhaling, concentratie en kracht.

De lessen zijn geschikt voor iedereen.

Waarom Yoga?

Het is op dit moment enorm populair. Je rekt je spieren op en neemt houdingen aan die je in het dagelijks leven niet gewend bent. Hierdoor neemt je lenigheid, stabiliteit, coördinatie en ontspanning toe. Daarbij zal ook je ademhaling verplaatsen naar je buik en je zult leren je ademhaling goed te controleren.

Voor wie gezonder, energieker en vitaler wil zijn

Vergroot je flexibiliteit

Een van de meest bekende voordelen is dat het je mobiliteit vergroot. Dit komt omdat de poses die aangenomen worden anders zijn dan wat je in het dagelijks leven gewend bent. Door het regelmatig stretchen van de spieren op deze manier worden je spieren flexibeler.

Versterkt je spieren

Doordat sommige houdingen minuten lang vast worden gehouden worden je spieren sterker. Je verbetert hiermee je houding, kracht en stabiliteit. Dit vasthouden van houdingen zorgt voor een sneller tekort aan zuurstof in je spieren. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om meer bloedvaten te gaan aanmaken.

Verbetert je lichaamshouding

Yoga helpt je om je bewuster te worden van je lichaamshouding en dit te verbeteren. Door onze, doorgaans zittende manier van leven hebben we vaak een slechte lichaamshouding. Het sterker maken van de spieren in de juiste houding zal er dus voor zorgen dat je makkelijker een goede houding aanneemt.

Helpt je beter slapen

Als je een druk leven hebt is het soms lastig te ontspannen. Soms kun je hierdoor ook moeilijker in slaap komen of slaap je minder diep. Yoga helpt je ademhaling en je hartslag tot rust te brengen. Hierdoor zal je beter ontspannen, dit helpt je om beter en dieper te slapen.

Verlaagt je bloeddruk

Een hoge bloeddruk is vaak een gevolg van de levensstijl die we tegenwoordig hebben. Tijdens de yoga lessen van Athletic Health wordt aandacht gegeven aan ademhalingsoefeningen en meditatie. Door het ontspannende effect kan het helpen de bloeddruk weer omlaag te krijgen. Je zult hierdoor meer rust en ontspanning ervaren.

Yoga lessen van Athletic Health zijn voor iedereen

Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en conditie. Daarnaast hoef je geen ervaring te hebben om mee te doen. De docent zal goed op je houding letten en het niveau aanpassen aan je individuele mogelijkheden.

 • Iedereen die bewust met zijn lichaam bezig wil zijn
 • Genderneutraal
 • Bij allerlei lichamelijke klachten
 • Voor mensen met een burn-out
 • Yoga is geschikt voor jong en oud

De lessen worden gegeven op de maandagavond en de donderdagmorgen. Zie voor de meest actuele tijden het rooster op deze website.

Volg geheel vrijblijvend een proefles

Een proefles volgen is altijd mogelijk. Een proefles kost 15 euro. Besluit je daarna een abonnement of strippenkaart te nemen dan ontvang je deze 15 euro direct terug als korting. Na het volgen van een proefles zit je nergens aan vast.

Inschrijven voor Yoga bij Athletic Health is eenvoudig. Maak hieronder je keuze via de knop en schrijf je direct online in.

De kosten

Kijk ook eens bij

BBB

Specifieke oefeningen doen die zich richten op kracht en verbranding van het Buik, Billen en Benen gebied.

Programma bekijken

HIT training

High Intensity Trainingen is een intensive training waarbij je tot het uiterste gaat gericht op spieropbouw en conditie.

Programma bekijken

Circuittraining

Persoonlijke, gerichte trainingsschema’s met een online coach.

Programma bekijken

Kids Fit Fun

Een leuk en gevarieerd beweeg programma voor kinderen met overgewicht en kinderen die meer zouden moeten bewegen.

Programma bekijken

Kickboksen voor Kinderen

Kickbokslessen speciaal voor kinderen.

Programma bekijken

De kosten bij Athletic Health

Voor onze dienst ‘Yoga’ kies je voor de volgende mogelijkheden:

Yoga 10 lessen Strippenkaart

99,00per strippenkaart
 • Volg 10 yoga lessen
 • Strippenkaart is 3 maanden geldig
 • Uitstekende begeleiding

Premium Plus Groepsles abonnement

47,00per maand (vanaf)
 • Onbeperkt fitness onder begeleiding
 • Onbeperkt deelnemen aan alle yoga lessen
 • Ook onbeperkt deelnemen aan alle overige groepslessen
 • Begeleiding door een speciale trainer/therapeut
 • Gratis intake + bidon + handdoek

Meest gekozen optie

Start nu met Yoga!

Ontwikkel jezelf nu met de hulp van Athletic Health.

Gratis proefles/intake gesprek aanvragen

Foto’s

Enkele foto’s van Yoga bij Athletic Health

Yoga docent
Yoga